Grossistportalen

Vårt utbud av THCPO Vape

Vanliga frågor

Har du en fråga som inte finns här? kontakta oss via mail Swizzlegrossist@gmail.com.

Ja, vi erbjuder alltid 10 dagars faktura

Ja, alla våra priser är ex moms.

Vår leveranstid ligger på 1-2 arbetsdagar, via PostNord.

När du beställt hos oss, får du en faktura via email. Betalningsinstruktioner finns på fakturan.

Vår faktura har en betalningstid på 10 arbetsdagar.

Om du har glömt ditt lösenord finns det en enkel process för att återställa det. När du går till inloggningssidan kan du klicka på alternativet “Glömt lösenord?”, där kommer du att bli ombedd att ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Efter att du har angett din e-postadress kommer du att få instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.

Du behöver logga in i e-handeln för att se priser och sortiment. Har du ingen inloggning? Bli kund och få inloggning här.

När du genomför en beställning hos oss, kommer fakturan automatiskt att skickas till dig via e-post. Du behöver alltså inte aktivt begära fakturan, den skickas till den e-postadress som är kopplad till ditt konto i samband med din beställning.

Om det mot förmodan skulle uppstå situationer där du inte kan hitta din faktura i din e-post, är du alltid välkommen att kontakta oss. Om du behöver hjälp med att återfå din faktura, tveka inte att maila oss på Swizzlegrossist@gmail.com. Vi står redo att assistera dig och se till att du får tillgång till ditt fakturaunderlag.

Kundvagn
Sign in

No account yet?

0 items Kundvagn
Mitt företagskonto